Werksleads

werksleads

WerksLeads on palvelu uutta työtä etsiville ihmisille, jotka haluavat löytää piilotyöpaikkoja ja työllistyä nopeammin. Palvelun menetelmät on koeponnistettu Werksin henkilökohtaisessa palvelussa ja B2B- myynnissä. WerksLeads sopii oma-aloitteiselle työnhakijalle, joka haluaa päästä keskustelemaan työnantajien kanssa jo ennen, kuin paikka on julkisessa haussa.

Lue lisää

Lue lisää

Palvelu koostuu seuraavista osa-alueista:

  1. Perusta kuntoon. Ohjeet joiden avulla kirkastat osaamisesi, teet itsestäsi löydettävän rekrytoijille ja uskottavan ammattilaisen omalla erikoisalallasi
  2. Lista yrityksistä, jotka voisivat olla sinulle potentiaalisia työnantajia ja keinot oikeiden päättäjien löytämiseen ja tavoittamiseen.
  3. Markkinointi. Kokeiltuja ja hyväksi havaittuja välineitä, joiden avulla houkuttelet työnantajia tutustumaan osaamiseesi.
  4. Jopa päivittäin liidejä sähköpostiisi sinua kiinnostavien yritysten uutisista, joiden takana voi olla työmahdollisuuksia, jotka eivät vielä ole haettavana.
  5. Ideoita ja ohjeita liidien haltuunottoon ja keskusteluyhteyden avaamiseen potentiaalisen tulevan esimiehen kanssa.
  6. Käytännön neuvoja haastatteluissa menestymiseen ja oikean palkkapyynnön määrittämiseen.
  7. Case-pakin onnistuneista työnhakuprojekteista joka päivittyy koko ajan uusilla. Näistä voit ammentaa ideoita omaan työnhakuusi.
  8. Viikottainen uutiskirje työnhakemiseen liittyvistä ideoista ja uudesta sisällöstä WerksLeads palvelussa.

 

Ongelmatilanteissa saat aina apua joko sähköpostitse tai puhelimitse.
Palvelun hinta tulee olemaan 49 eur/kk ja voit milloin tahansa päättää tilauksesi. Lisäksi sinulla on 30 päivän vapaa peruutusoikeus jos et ole palveluun tyytyväinen.

 

Jos olet kiinnostunut palvelusta ja haluaisit tietää siitä ensimmäisten joukossa, niin jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Sen täyttäminen ei sido sinua mihinkään eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Varmista että et ole robotti: * Aikaraja ylittyi. Lataa CAPTCHA uudelleen.